VI TROR ATT ALLA KAN BLI EN GENTLEMAN

Idén till Order of Gents kom när en grupp vänner diskuterade begreppet "Gentleman" och insåg hur vi alla bör anamma fler av dom egenskaper som definierar en gentleman. Idag kan det verka som om den största handling av uppror är att vara en sann gentleman. I dagens samhälle, med all stress, rutiner och skyldigheter glömmer vi ofta att hur och på vilket sätt vi verkar och agerar i vardagliga situationer, ofta har en djupgående inverkan och påverkan på människor runt omkring oss. Denna effekt har en tendens att sprida sig som ringar på vattnet.


VI TROR ATT EN GENTLEMANS EGENSKAPER ÄR OVÄRDERLIGA

Så hur kan vi på Order of Gents bidra till detta? Tja, en gentlemans egenskaper är ovärderliga och omöjligt att sälja för pengar. Samtidigt är en viktig del av att vara en gentleman att se bra ut, men priset för en enda kvalitetsslips kan vara 250 - 1 000 kr, och en näsduk av bättre kvalitet kan variera från 300 kr och uppåt. Det kan tyckas att modeaccessoarer för män är lyxvaror. Vi håller inte med om detta. Vi tror att modeaccessoarer bör vara en stapelvara i varje mans garderob och vara tillgänglig för alla män som tycker det är av vikt att se bra ut med en klassisk och tidlös stil i sann gentlemanna-anda. Dessutom kan det vara en stor utmaning att finna tid för att shoppa dessa modeaccessoarer. För att inte nämna den tid och kraft det tar att ha koll på vad som är inne eller ute.

VI TYCKER ATT ALLA SKA HA RÅD ATT VARA EN GENTLEMAN

För att lösa dessa predikament, är vårt mål att erbjuda modeaccessoarer av hög kvalitet till en kostnad långt under detaljhandelspriserna, och samtidigt ta bort allt krångel och den tid det tar att gå ut och välja och handla dessa accessoarer. För när allt kommer omkring,

CHIVALRY, KINDNESS, 

MODESTY, INTEGRITY

OCH STIL.

Det är det som gör en gentleman. 

Välkommen till Order of Gents.